De beste elektrische fietsen
Groot assortiment
Fietsen op voorraad
elektrische fietsen logo

0

Onze elektrische vouwfietsen

Gepost op

Ontdek onze diverse selectie elektrische vouwfietsen, die aansluiten bij elke gebruiker, variërend in kwaliteit, stijl en prijsklasse.
Wij voeren gerenommeerde merken zoals Beixo, Bohlt, Dahon, U.Go, Eovolt en Altec.

De elektrische fietsen worden volledig gemonteerd en gebruiksklaar geleverd. De accu’s zijn opgeladen, zodat je direct kunt genieten van heerlijk en comfortabel fietsen, waar je ook heen gaat met je elektrische vouwfiets.

Beixo (beixo.nl)

Ervaar buitengewoon comfort met de elektrische vouwfietsen van Beixo, dankzij de soepele elektrische ondersteuning. Fiets moeiteloos tegen de wind in of bergopwaarts, waardoor je zonder inspanning langere afstanden kunt afleggen en fris op je bestemming aankomt.
Ontdek de modellen:

– Compact electra
– Crosstown electra
Meer informatie over het merk Beixo vind je onderaan de pagina.

Dahon (dahon.com)

Ontdek de Dahon modellen in het elektrische assortiment, hoogwaardige elektrische vouwfietsen met een lage instap, voorwielmotor en een sterke Ah accu in de bagagedrager.
Kies uit modellen zoals:

– Cargoe T5
– CIAO E7
– CURL Ei4
– Unio E20
Meer informatie over het merk Dahon vind je onderaan de pagina.

U.Go (ugomobility.nl)

U.Go biedt twee elektrische vouwfietsmodellen aan, elk met unieke kenmerken zoals een lage instap, naafversnellingen of een sportieve look met derailleurversnellingen. Beide modellen hebben een mooi in balans zijnde accu met een capaciteit van 9.7 Ah.
Ontdek de modellen:

– Dare U•GO Ed7
– Now U•GO Ei7
Meer informatie over het merk U.Go vind je onderaan de pagina.

BOHLT (bohlt.nl)

Bohlt biedt high-end modellen met hoge kwaliteit afwerking en moderne styling.
Ontdek modellen zoals:

– R140
– R160
– R200
– X160
– X200
– Fattwenty
Meer informatie over het merk Bohlt vind je onderaan de pagina.

Altec (altecfietsen.nl)

Het voortdurende gevoel van tegenwind (aangezien Nederland bekend staat om zijn altijd aanwezige tegenwind) is voortaan geen probleem meer. Met de elektrische fietsen van Altec lijkt het alsof ze altijd de wind in de rug hebben. Geen windkracht te sterk, geen afstand te ver (maar controleer wel even de actieradius) en de portemonnee blijft intact.

Bij Altec streven ze naar comfort tegen een betaalbare prijs en bieden ze voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een transport e-bike of een sportiever model, met Altec komen ze altijd goed vooruit.

Ontdek modellen zoals Jade, Delta, Sapphire, Onyx, Citigo, Cosmos, Comfort, Venice, Cullinan, Sakura, Focus, Easy, Milano, Delta, Sirius, Montana, Atlanta en Liberty.
Meer informatie over het merk Altec vind je onderaan de pagina.

Eovolt (eovolt.com)

Eovolt is een Frans merk dat zich toelegt op elektrische vouwfietsen. Ze ontwerpen hun elektrische vouwfietsen met oog voor de behoeften van stadsbewoners. Hun motto luidt: Het stadsvervoer opschudden. Nog beter, het heruitvinden.

Het merk Eovolt heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in elektrische vouwfietsen en heeft daarbij elk aspect zorgvuldig overwogen om jouw rijervaring in de stad te verbeteren. Eovolt biedt drie modellen elektrische vouwfietsen aan die op slimme wijze zijn ontworpen voor hun specifieke gebruik.

Ontdek modellen zoals:
– Afternoon
– Morning
Meer informatie over het merk Eovolt vind je onderaan de pagina.

Bekijk onze elektrische vouwfiets collectie

Over het merk Beixo

Bij Beixo draait alles om een simpele filosofie: eenvoud en prestaties. Het begon allemaal met een visie om een revolutie te ontketenen in de fietsindustrie.

In 2005 besloten ze om een oude, maar bewezen aandrijftechnologie nieuw leven in te blazen: de cardanas. Dit betekende afscheid nemen van de traditionele ketting, die vaak de zwakke schakel was in fietsontwerpen.

Gedurende meer dan 15 jaar hebben ze zich toegewijd aan het ontwerpen en produceren van kettingloze (vouw)fietsen voor fietsers die zonder gedoe en met comfort lange afstanden willen afleggen.

Duurzaamheid en minimaal onderhoud zijn altijd hun leidraad geweest. Bij het ontwerpen van hun vouwfietsen streven ze naar gebruiksgemak en ultiem rijplezier, zonder poespas. Voor hen draait het niet om opscheppen, maar om gewoon lekker kunnen fietsen. En het resultaat? Een fiets waar sommige Beixo-rijders graag over praten.

Maar Beixo is meer dan alleen een fiets. Het is een toegewijd en compact team dat gelooft in hun product en in de tevredenheid van hun klanten. Of je nu een bezoek brengt aan hun showroom in De Bilt of telefonisch contact met hen opneemt, ze nemen graag de tijd voor je.

En wat nog meer? Hun fietsen worden lokaal ontworpen in De Bilt en geassembleerd door het team van Utrechtse Werkbedrijven. Dit lokale productieproces stelt hen in staat om de kwaliteit hoog te houden en robuuste fietsen te produceren die klaar zijn om de wereld te verkennen.

Beixo® is niet zomaar een merk. Het is een visie, een levensstijl, een manier van denken. Urban Bike Concepts bv, het moederbedrijf van Beixo, heeft als doel om innovatieve stads- en vouwfietsen op de markt te brengen.

Maar meer nog, ze willen bijdragen aan een wereld van duurzame mobiliteit, of het nu nationaal of internationaal is. Met Beixo willen ze mensen overal ter wereld inspireren om te genieten van het plezier van fietsen, zonder gedoe, zonder concessies. Want bij Beixo weten ze: het draait allemaal om eenvoud en prestaties.

Over het merk Dahon

Ontdek het inspirerende verhaal van DAHON

Het begon allemaal met de broers Hon, die de fietsindustrie op zijn kop zetten met ’s werelds eerste opvouwbare fiets die klein genoeg was om onder een treinstoel te passen.

Meer dan 220 patenten en ruim 35 jaar van stille evolutie en vernuftige technologieën later is DAHON uitgegroeid tot de onbetwiste leider in opvouwbare fietstechnologie, die de manier waarop mensen over de hele wereld van “A” naar “B” gaan, transformeert.

Dr. David T. Hon, altijd een knutselaar en fietser, voelde de drang om fietsen op te kunnen vouwen tijdens zijn pendelritten van en naar UCLA in de jaren zeventig, waar hij zijn doctoraat in de natuurkunde behaalde.

Elke dag moest hij het wiel van zijn fiets verwijderen om het in zijn ver weg geparkeerde auto op de campus te passen. Jaren later, na een succesvolle carrière als pionier in lasertechnologie bij het Hughes Research Center, besloot Hon zijn opkomende carrière op te geven om zijn visie voor “opvouwbaar groen transport” na te jagen.

Samen met zijn broer Henry, een industrieel ingenieur met een diploma in computerwetenschappen, begon Hon zijn visie te ontwikkelen en ontving hij de eerste zeven patenten voor zijn idee.

Met doorzettingsvermogen en de steun van 35 andere visionaire volgers, wisten ze $2 miljoen te verzamelen en de productie van de eerste fietsen in Taiwan op te zetten.

Het resultaat? De verkoop van de eerste 6000 vouwfietsen door de broers Hon in slechts zes maanden!

De technologieën achter de patenten van Dr. David Hon hebben de mechanische basis geleverd voor 98% van de opvouwbare fietsen van vandaag.

Met meer dan vijf miljoen DAHON-vouwfietsen wereldwijd zijn ze onbetwistbaar de wereldleider in opvouwbare fietsen, een onmisbaar onderdeel van de levensstijl in meer dan 40 landen.

Met het hoofdkantoor in Illinois produceert DAHON nu hun kenmerkende opvouwbare fietsen in hun eigen fabrieken en productielijnen in China, en meest recentelijk Bulgarije – waar alle productie voor Europa plaatsvindt.

De superieure onderdelen- en componententechnologie van DAHON blijft afkomstig van ’s werelds beste fabrikanten.

Over het merk UGO

U•GO Mobility is een onderdeel van het Buzaglo-concern, een vooraanstaand Nederlands bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in het importeren, ontwikkelen en produceren van fietsen en fietsgerelateerde producten. Met een diepgaande kennis van de fietsindustrie, lag de focus van het bedrijf vooral op vouwfietsen.

In 2019 nam het bedrijf een beslissing die hun expertise verder uitbreidde: het lanceren van een eigen mobiliteitsmerk. Dit merk, gericht op (elektrische) vouwfietsen, E-steps en accessoires, streeft naar elegantie, stevigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Het oog voor esthetiek, zowel in vorm als kleur, is hierbij niet uit het oog verloren. De ambitie reikt zelfs nog verder, met plannen om in de toekomst nog meer mobiliteitsproducten toe te voegen aan het assortiment.

In nauwe samenwerking met een jong en deskundig designteam is er hard gewerkt aan het ontwerp van een assortiment vouwfietsen, verdeeld over vier framemodellen: DARE, JUST, UP & NOW.

Elk onderdeel van deze fietsen is zorgvuldig gekozen, met de nadruk op kwaliteit. Van banden tot remschijven en van ventielen tot motoren, elk onderdeel moest niet alleen mooi zijn, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Het team van U•GO Mobility is ervan overtuigd dat ze in hun opzet zijn geslaagd en kijkt dan ook met bijzondere trots terug op het eindresultaat.

Over het merk BOHLT

Maak kennis met BOHLT: vooruitstrevend en modern in e-mobility

BOHLT, gevestigd in Rotterdam, is een vooruitstrevend bedrijf dat producten aanbiedt die perfect passen bij de hedendaagse moderne mens. Hun motto? Modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Het idee is simpel: aanzetten en wegrijden!

Als jonge speler op het gebied van e-mobility producten onderscheidt BOHLT zich door het rijden van A naar B weer leuk te maken. Met hun assortiment stoere elektrische vouwfietsen, elektrische fietsen en compacte e-steps.

Of je nu naar school, werk of in je vrije tijd gaat, met de e-mobility producten van BOHLT ben je verzekerd van een fijne en geruisloze oplossing om bliksemsnel te zijn waar je wilt zijn.

De vouwfietsen zijn modern en ‘easy to use’, dankzij hun handige vouwfunctie neem je de e-step of elektrische fiets gemakkelijk overal mee naartoe.

Met een minimalistisch en stoer design biedt elk model van BOHLT haar unieke eigenschappen. Maar daar stopt het niet: alle producten van BOHLT zijn ook nog eens duurzaam.

Dankzij hun elektrische aandrijving produceren ze geen uitstoot, wat bijdraagt aan een schonere en groenere omgeving.

Of het nu gaat om de robuuste BOHLT Fattwenty, de unieke X160 of de praktische BOHLT Urban, de steps, vouwfietsen en stadsfietsen van BOHLT zijn niet alleen elektrisch aangedreven, maar ook milieuvriendelijk.

Met BOHLT kies je niet alleen voor mobiliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Over het merk Altec

Bij Altec Fietsen draait alles om teamwork en passie. Het team, bestaande uit 43 enthousiaste collega’s onder leiding van de directieleden Eyup, Kenan en Mustafa, zet zich dagelijks in om hoogwaardige fietsen te leveren die jouw leven gemakkelijker maken.

Het begon allemaal in 2005, toen een bestaande fietsenwinkel werd overgenomen. Het succes van deze winkel leidde tot het openen van meerdere vestigingen. Maar daar bleef het niet bij.

Gezien de groeiende vraag besloten ze hun eigen fietsmerk te creëren: Altec. Met dit merk wilden ze zich onderscheiden van de concurrentie en zo ontstond het idee om een groothandel te starten.

Altec Fietsen staat voor toegankelijkheid en gemak. Het doel is om fietsen voor iedereen bereikbaar te maken.

De fietsen worden in Europa geproduceerd volgens de strengste normen en wetgevingen, zodat altijd kan worden gegarandeerd dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Als familiebedrijf hebben ze korte communicatielijnen, wat resulteert in snelle besluitvorming en een flexibele omgang met klanten. Bij Altec Fietsen streven ze ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij ze streven naar directe en bevredigende oplossingen.

Met het team staan ze klaar om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Over het merk Eovolt

Bij Eovolt streven ze naar duidelijkheid en eenvoud. Hun assortiment omvat compacte fietsen, zowel elektrisch als niet-elektrisch.
Eovolt is een jong merk uit Frankrijk, opgericht in 2017, gespecialiseerd in opvouwbare e-bikes.

Met meer dan 600 verkooppunten verspreid over heel Europa, heeft het merk snel terrein gewonnen. De productiefaciliteit bevindt zich in Genas, Frankrijk, in de regio Lyon.

Deze keuze is bewust gemaakt door medeoprichter Baptiste Fullen, om zo de kwaliteit van de producten te waarborgen en de productie dichter bij de markt te houden, wat gunstig is voor de klantenservice.

Het team van Eovolt bestaat uit ongeveer 40 mensen, waardoor het een bescheiden producent is. Elk jaar verlaten zo’n 15.000 modellen de fabriek, waarvan zeventig procent bestemd is voor export naar Europa, waaronder de Benelux.

Slot

Neem je elektrische vouwfiets overal mee naartoe met vouwfietsen van Elektrischefietsen.net. Met merken als Beixo, Dahon, U•GO, Altec, Eovolt en BOHLT bieden wij een breed scala aan moderne, gebruiksvriendelijke en duurzame e-mobility oplossingen die perfect passen bij de hedendaagse moderne mens.

Of je nu op zoek bent naar een stoere elektrische vouwfiets of een praktische stadsfiets, bij Elektrischefietsen.net vind je het allemaal. Onze vouwfietsen worden rijklaar en opgeladen geleverd, klaar om direct van te genieten. Ervaar het gemak en comfort van elektrisch fietsen en geniet van ultieme mobiliteit, waar je ook bent.